• 36170
    kalesinde*, savunmasında* , orta sahasında *, forvetinde * olmak üzere her mevkide avrupa’da en üst seviyede rahatlıkla oynayabilecek elit bir omurgaya sahibiz. üstelik bu oyuncularımız bırakın sorunlu olmayı, takım için en fazla saha içi saha dışı reaksiyonu veren isimler. fiziksel olarak hep belirli bi seviyedeler sakatlık durumları dışında. zaten zırt pırt sakatlanmıyorlar da. * üstelik hepsi güney amerikalı, hem saha içi hem saha dışında çok uyumlular. yaş olarakta en verimli dönemlerindeler

    böyle bir ligde, bu denli plansız yönetilirken söz konusu omurgaya sahip olmak müthiş bir fırsat. ben yakın zamanda voltranı böyle tamamladığımız bir dönem hatırlamıyorum. terim’le şampiyonlar ligi çeyrek finali oynarken dany-semih kaya-riera gibi savunma hattı vardı mesela.

    rakiplere bakıyorum. beşiktaş’ın savunması evlere şenlik. fenerbahçe orta sahası ciddi sorunlu. hücum hattı yeni kuruldu.

    eli yüzü düzgün bir kaç eklemeyle hem ligi rahatlıkla domine eder hem de avrupa tarihi başarılar elde edebiliriz. icardi dahi bunun farkında ve hadi diyor yönetime.

    bu arada yukarıdaki oyuncuları * kim getirmişti hatırlayamadım ben? üstelik üçüne toplam 25 milyon euro bonservis ödemişiz görünüyor. bir yanlışlık olmasın bu işte?
App Store'dan indirin Google Play'den alın