• 35915
    oyunu merkeze yıkamayan, bunu da malesef personel eksikliğinden dolayı başaramayan takım. rakip topu bize bıraktığında 3’ncü bölgeye ya barış-ziyech-aktürkoğlu üçlüsü ya da köhn-abdülkerim bardakcı ikilisiyle götürmeye çalışıyoruz. kerem demirbay’ın driblingle işi yok, denediği pasların birçoğu aşırı riskli dolayısıyla top kaybı ve geri dönüşlerimiz bazı maçlarda çok sık yaşanıyor. mertens’in de geriye gelip top alarak oyunun merkezine ağırlığını koymak gibi bir özelliği malesef yok.

    merkez orta sahaya 2 oyuncu almamız ve bu oyuncuların driblingle topu ileriye götürecek özellikte olmaları o yüzden oldukça önemli. okan buruk’un ‘elimizdekilerden farklı tipte bir oyuncu bakıyoruz’ açıklaması tam da burayı işaret ediyor ama koca sezonu 1 adet driblingçi 8 ve torreira’yla nasıl geçeriz, benim çok aklıma yatmıyor. iyi takımların en az 3-4 iyi merkez oyuncusu varken bu sayı bizde henüz 1 ve o yüzden de bizim net 2 orta saha oyuncusuna ihtiyacımız olduğu açık.

    biz bu oyuncu tipini bulamadığımız sürece içeriye sokacak adam sayımız hep az olacak, oyunu merkezden asla kuramayacağız ve kenar oyuncularımıza aşırı yük binmeye devam edecek zira kendileri topu ileriye taşımakla uğraşırken ceza sahasına girecek enerjileri pek kalmıyor. dolayısıyla geçen senenin özellikle son periyodunun bazı maçlarında yaşadığımız gibi, seviyesi yüksek maçlarda işimiz uzaktan şutlara ve şapkadan tavşan çıkarmalara kalacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın