• 278
    çıkılması sürecinin uzamasının sebebi şöyledir.

    önceki dursun özbek yönetimi florya için anlaşmayı yaparak bankalar birliği borç yapılanmasından çıkabilirdi çünkü yetkisi vardı.

    ancak bu anlaşmayı seçimden tam önce yapmak etik olmayacağı için yapılmadı. etik olmamasının sebebi, seçimde yönetime aday olan diğer ekibin florya'nın başka bir şekilde değerlendirilmesi yönünde görüş bildirmesidir. dolayısıyla seçime gidelim, genel kurul hangi yöntemi istiyorsa ona oy versin denildi.

    seçimi yine dursun özbek kazandı. ancak bu seferde seçilen yönetimin florya üzerindeki yetkileri kayboldu. dolayısıyla tekrar genel kurulun huzuruna gidilip yetki alınması gerekiyordu, bu da temmuz başında yapıldı.

    genel kurul yönetimin getirdiği teklife bazı şartlar eklettirerek yeni yönetime de yetkiyi verdi. önce bazı komisyonlar kurulacak, ihale şartları belirlenecek. sonrasında florya için ihale süreci gerçekleştirilip, bu ihaleyi kazanan firmadan alınacak peşinatla bankalar birliği anlaşmasından çıkılacak.

    bu kadar basit bir olay nasıl anlaşılmıyor inanması gerçekten güç. galatasaray'ın kasasında 80m€ nakit para var onu verip çıkılacak mı zannediyordu insanlar, bilmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın