• 3318
    yönetimi eleştirdiği için linç yemeyen zaten herkesin yönetimi eleştirdiği ortamda leş kargalığı yaptığı için linç yiyen internet kişisi.

    rüzgar nereye esse o yönde kıçından uydurduğu hikayeleri anlattığı youtube kanalında 15 yaşındaki çocukların babalarının kredi kartlarından attığı süper chatlerle geçimini sağlayan iğrenç bir insan.

    son youtube yayınından bazı açıklamalarını galatasaray sayfaları paylaşmış, twitterda gördüm. her açıklamasının her kelimesi ben yalanım, şu an rüzgarın estiği yön burası ve ben de buraya leş kargalığı yapmaya geldim diye bağırıyor.

    amrabat için erden timur 6-7m€'ya transferi haziran başında bitirmişti demiş, dış basını takip edip primat seviyesinde ingilizce bilen herkes bilir ki amrabat için hala manu'nun opsiyonu var ve karar vermiş durumda değiller. yani opsiyonuna sahip takımın temmuz ortasında hala karar vermediği oyuncunun haziran başında transferinin bittiğini iddia etmiş. bu arada rüzgar böyle esmezken mevcut yönetimin de hojbjerg transferini bitirdiğini açıklamıştı youtube kanalında. rüzgar nereye uğur oraya.

    barış alper ile ilgili yaptığı açıklamaları bizzat keçiörengücü kulübü yetkilileri yalanladı. adamlar salak mı hakkında 30m€ konuşulan topçu için dilenci gibi galatasaray'ın kapısına gelip 20%'sini 1m€'ya satalım desinler. keçiörengücü öyle borç içinde yüzen bir kulüp falan değil, kendi yağında kavrulan bir takım.

    scout ekibinden birkaç kişiyle çok yakın ilişkisi var. dünya futbolunda hangi forvet parlasa aslında bunu gs scout'ları bulmuştu, o dönem yönetim 3m€ veremediği için alınamamıştı diye haber sıkar. haaland, nunez falan hepsi için anlattı bu hikayeyi. benim hatırladığım bir devre arası cepte 10m€ varken ve santrafora scout transferi yapılmak istenirken bulabildikleri tek santrafor 2 sene sonra malatya ile küme düşen tetteh'di. ne hikmetse cepte para yokken haaland, nunez bulan ekip, cepte 10m€ varken tetteh'den başkasını bulamıyor.

    tete'nin futbolculuğu konusunda kendisiyle hemfikirim. ancak çocuğa takıklığının menajeriyle ilgili başka bir sebebi olduğuna da eminim. mesela gs altyapısında övdüğü futbolcuların menajerine ya da linç ettirmeye çalıştığı futbolcuların menajerlerine bakınca kendisinin farklı çıkarları olduğu çok net anlaşılıyor. övdüğü her topçunun menajeri ne hikmetse aynı şirketken, eleştirip - torpilli olduğunu iddia ettikleri de o şirketi reddeden çocuklar oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın