• 506
    sezon bittiğinde takımın çok öncelikli iki ihtiyacı vardı. orta saha ve sağ bek. temmuz'un ortasına geldik bu iki öncelikli ihtiyaç duruyor. erinç bilican demiş ki üst düzey oyuncuları almak için ağustos'u beklemek zorundasınız. evet haklı da. peki ben de şunu merak ediyorum, neden kendini her şeyin en iyisine laik gören şımarık çocuklar gibi üst düzey oyuncu kovalıyoruz her transfer döneminde? şampiyonlar ligi finali falan mı kovalayacağız? elbette ki galatasaray çıtayı her zaman yükseğe koyar ama bu bir anda bir transfer sezonunda yapabileceğin transferlerle mümkün değil. biz mesela neden bir kez de doğru zamana doğru profildeki ama o kadar da üst düzey olmayan oyuncuları önceliklemiyoruz? şu anki transfer modelinde ya ağustos'ta torreira'yı çekersin yada bir iki futbolcunun peşine takılıp alamayınca son dakikada ndombele getirirsin. gerçekten bu riski almaya ihtiyacımız var mı yani?

    birde şunu anlamıyorum. sürekli aynı oyuncuların etrafında dolanıp duruyoruz. bakıyorsun sağ beke birkaç ismin etrafında dönüp duruyoruz. oyuncu havuzumuz neden bu kadar dar bizim mesela? kamp başlamış sağ bek oynayabilen tek bir oyuncumuz bile yok. birde sürekli bu oyuncuların piyasa değerinden düşük teklifler verip farklı sonuçlar bekliyoruz. e bu yönetim daha 6 ay önce sacha boey'i satıp doğru düzgün transfer yapamamasını bankalar birliğinden çıkma ve yeni sezona yüksek transfer bütçesiyle girme olarak açıklamadı mı? sen bu vaatlerle seçime girip kazandın birde. eee kulübün 1.5 ayda bir sağ bek alabilecek parası yoksa bu vaatleri neden verdin mesela?

    daha orta saha-sağ bek dışında yedek sol-sağ bekimiz yok, on numarada mertens'i kim yedekleyecek belirsiz. kaan ayhan birkaç ay olmayacak deniyor. bu mevkilere olabildiğince çok yerli transfer yapmalıyız yeni yabancı kuralından dolayı. bakıyorsun medyada çıkan yerli isimlere, oğuz aydın! çok merak ediyorum buralara bir planımız var mı acaba yoksa kervanı yolda mı düzüyoruz yine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın