• 35875
    avusturya kampına 36 kişilik kadroyla giden takım. milli takımlarda oynamış veya halen oynamaya devam eden topçular hariç. onlar da olsa 45 kişi falan oluyor takım.

    abi ben bunu doğru bulmuyorum ya. sezon içinde en az yarısına hiç şans verilmeyecek zaten. gitmesi gereken oyuncular da var. yapacağın 2-3 tane hazırlık maçı. herkese eşit şans versen adam başı 80 dakika falan düşüyor. 80 dakikada neye nasıl karar vereceksin. oynamak istediğin oyuna nasıl hazırlanacaksın.

    misal taylan samsunspor'un bonservisli adamı olsa alır mıydın? yok almazdın. e niye götürüyorsun kampa? gerçekçi olmak lazım gençlerle ilgili. geçen seneden en ufak bir ışık veren var mı o da yok. sanki şans verecekmişsin gibi 15 tane gencecik adamı kampa niye götürüyorsun? 1 tanesi bile ana kadroyu geç rotasyona dahi giremeyecek. azıcık girecek gibi olsalar valla içim yanmaz. başka takımlarda olsalar keşke biz alsaydık diyeceğimiz kimse yok kadroda. %99'unu ya tekrar kiralayacaksın ya komple göndereceksin. ben anlamıyorum ya.

    kadro sayısı 23'ü geçince fenalık basıyor beni. hele hele birden fazla mevkide oynayabilen 3-4 adam varsa 23 bile çok. masrafını geçtik, külliyen zaman kaybı. 36 tane adam var kampta ya. çüş, hakikaten çüş. daha sanchez, kerem, barış, kaan, yunus ve abdülkerim izinli. yazık kardeşim. 15 kişiyle git tertemiz git. her maçtan bir şeyler elde edersin. daha iyi odaklanırsın. 40 kişilik sınıfta mı yoksa 16 kişilik sınıfta mı öğrenciye daha kaliteli zaman ayrılır. mantık bu olmalı ya. 500t otobüsü gibi ne dolduruyorsun kampı kardeşim?
App Store'dan indirin Google Play'den alın