• 152
    yabancı transferi için konuşmak gerekirse bir transfer sezonunda bir yıldız ve on birdeki geri kalan eksikleri genç oyuncularla doldurmak şeklinde olmalıdır. yedek transferi için de olarak tecrübeli bir isme gidilmelidir.

    bu yıldız oyuncu davinson sanchez, lucas torreira ve mauro icardi transferleri gibi olmalı. avrupa'nın dev kulüplerinin kadrosunda istemediği ama yaş olarak onlar basamağında 3 görmemiş olan bir oyuncu aramayalız. bu oyuncu ya nicolo zaniolo'nun gideceğini düşünerek 10 numaraya ya da 8 numaraya gelmeli ki ben yıldız oyuncunun 10 numaraya gelmesini tercih ederim. bonservis bedeli olarak davinson'a 9, torreira'ya 6, icardi'ye 10 verdiğimize göre yine en az 10 milyon euro verebiliriz diye düşünüyorum.

    diğer orta saha transferi ile sağ bek oyuncusu ise marcao, victor nelsson, sacha boey, derrick köhn, alex telles, armindo bruma gibi olmalıdır. en fazla 25 yaşında, henüz patlamasını yapmamış ama takıma dinamiklik ve enerji katacak oyuncular olmalıdır.

    yedeklerdeki en büyük eksik olan forvete ise 30 yaş veya üzeri tecrübeli bir forvet alınmalı. icardi'nin arkasında olmaktan gocunmayacak ve gerektiğinde çıkıp golünü atacak bir isim olmalı.

    fernando muslera, dinamik sağ bek, davinson, köhn, torreira, dinamik 8 numara, yıldız 10 numara, hakim ziyech, icardi ilk on birdeki yabancılar. wilfred zaha, dries mertens ve tecrübeli forvet yedekteki yabancılar olur. zaha ve ziyech'in ayrılması durumunda yine bu oyuncular gibi bir yıldız statüsünde bir fırsat transferi düşünülebilir. diğer oyuncu ise ya genç bir transfer ya da tete olmalıdır. tete'nin gitmesini tercih ederim normalde ama takımı da yapboz haline getirmeye gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın