• 290
    kendisi hakkında gereksiz şeyler yazmıştım. biraz mahcubiyetim var. psikolojik olarak o kadar sinirli günler geçiriyorduk ki kime saldıracağımız belli değildi. zaten hakkında fazla bilgi de yoktu. siyasi amaçlarla sadece galatasaray'ın ismini kullanmaya çalıştığını düşünmüştüm.

    bunu düşünme sebebim, halk tv, sözcü vb. muhalif kanalların ali koç'un her rezilliğini savunması ve bundan dolayı da toplumdaki muhalif galatasaraylılarda bile bir ali koç hayranlığı olmasıydı. buna oluşan nefretimden çok negatif düşünceler içerisindeydim.

    eski açık yayınını önyargılı bir şekilde izledim. orada ise tüm önyargılarım kırıldı ve pişman oldum açıkcası. çünkü gerçekten galatasaraylı. yıllar önceki maçları dahi hakemiyle, dakikasıyla hatırlıyor. öyle kağıttan ezbere okuma da değil. yayında spontane olarak gelişen sohbetlerde bile çok enteresan anımsamalar yaptı. ağzım açık izledim o yayını.

    son olarak başkanla birlikte konuşmasıyla da kalitesini gösterdi. kendisine teşekkür ediyorum. daha az ön yargılı olmak gerekiyormuş. bunu da öğrenmiş olduk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın