• 1441
    kopenhag ve prag'dan sonra yine beksiz çıkıp kaybettigimiz kaçıncı maç. bu defa da sağ bekin ikame oyuncudan oluşuyor. şunu hala anlamadı yönetim: ülkemiz ligi o kadar kalitesiz ki uydur kaydir pozisyonlara armtadigin oyuncularla bile 3 puana gidebiliyorsun bir sekilde. ama ligin en kuvvetli ikinci takimina bu sökmez. avrupalı rakiplerine de sökmedigi gibi. icardi'nin düzgün bir yedeginin olmaması, kuvvetli bir 8 numaranın bulunmamasi da buna etken. fred bizde olsaydi torreira önünde, mart veya nisan ortasi açik ara şampiyonduk, avrupa'da da ilerlemistik buyuk ihtimal.
    prag ve kopenhag maçlarında hatta bayern munich eşleşmelerinde oldugu gibi yine aslinda eksik cikip mağdur oldugumuz maçtır.
    buna rağmen biraz ciddiyet ve fizik üstünlukle alirdik puanimizi. ferdi'yi barış'la, samuel'i zaha ile bloke etsek bitmişti mevzu buyuk ihtimal. hic ziyech ilk 11 maçi değildi. cook yazik oldu. sonrasinda sefere çikmis gibi mal mal dolanan ali koç gazını atmış oldu boşveein. haftaya şampiyonluğu bize verdiğinde o laflarini yedirmiş olacagiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın