resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11441
    19 mayıs 2023 galatasaray fenerbahçe maçı öncesi yayıncı kuruluşa röportaj için geldiğinde suratını gördüm ve yüzü kireç gibiydi. hemen o sıra arkadaşa yazdım dedim ki hoca çok gergin fenerbahçe bizden daha rahat. çünkü maç öncesi hemen mert hakan'ın hareketine yem oldular. orada o herife bir şey deme geç git ya da lafını sok gel. niye 50 kişi olaya müdahale ediyorsunuz.

    taraftar, futbolcular, teknik ekip kim varsa hepsi tahriklere yenik düştü stresi yönetemedi. halbuki avantajda sendeydi olması gereken rahatlıkla. sen 10 kişilik rakibine top çevirsen yine maçı alırdın. ama okan hoca'da geriyi 5'leyeyim orta sahayı 3'leyeyim gibi huylar yok. illa yeneceğiz diyordu ama onu oynatacak oyunu da yoktu. ben ilk defa kulübede bu kadar sinik etkisiz bir antrenör gördüm.

    hocam rehavet adamı en dibe sürükler. geçen sene sarhoş yendin çünkü şampiyondun adam seni yenmeye bile çalışmadı ama hafta sonu adamlar ölüm kalım maçı gibi oynadı. sen ne kendini, ne taraftarı, ne de futbolcularını buna hazırlayabildin. panik hali takımı kaosa sürükleme. umarım bu sana en büyük ders olur.

    bizi yeniden şampiyon yapacağına canı gönülden inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın