resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 37356
    (bkz: samet akaydın)
    hocaya tek sormak istediğim soru: başka adam mı bulamadın hocam? yoksa oraya gitmene aracılık eden organize ve profesyonel kötü kişilerin müstakbel fb yöneticisi pek yakın dostunuz acun ılıcalı'nın hatrını mı kıramadın?
    (bkz: sasha boey) (bkz: victor nelsson) (bkz: kerem aktürkoğlu) (bkz: barış alper yılmaz) ilk aklıma gelenleri saydım sadece... bu futbolcuları transfer eden sametten medet uman kişiyle aynı kişi olamaz.
    ve sonuç olarak da tarih tekerrürden ibaret.. yine bir avrupa macerası ve yine ortada kalmış bir kupa.
    hocanın antenörlük stili ve metodları bellidir. kabul eden artısı ve eksisi ile kabul eder. ama anlamadığım hoca kendisini meslekdaşlarından farklı bir yere koyan, tarih yazan futbol anlayışını kendi eliyle bir kenara bıraktı. her ne kadar 2 şampiyonluk alsa da bizdeki son 4 yıllık dönemi, kısa süren panathinaikos macerası kariyerinin diğer kısmıyla 180 derece farklı.
    kendisi sağolsun varolsun. bugün 17 mayıs 2000 gününü hala yad ediyorsak büyük pay kendisinde. bir günde tahta çıkarmadık bir günde de tahttan indirmeyiz. (bkz: imparator) kendisinin 8 şampiyonluk rekoru da bence hiçbir zaman kırılamayacak. uefa konfederasyon kupasını icad etmeseydi bir türk takimının avrupa kupası kazanma ihtimali de mümkün değildi. ismi bir çok konuda hep en tepelerde olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın