• 35476
    24-25 sezonunda lig için değil şampiyonlar ligi için bir kadro mühendisliği oluşturulmalıdır. 23-24 sezonunda da şampiyonlar ligi için kadro mühendisliği kuruldu. top klas yıldız oyuncular katıldı. ama bu top klas oyunculardan belki davinson hariç hiç biri asker oyuncu değildi. öncelikle 24-25 sezonu için torreira gibi, mertens gibi, barış alper gibi asker oyuncu sayımızı arttırmamız gerekiyor. direkt ilk 11'e dikine giden, uzaktan şut çeken, çalım atabilen ve hızlı hücum yapabilen bir 8 numara alınmalıdır. gedson'un 2-3 gömlek üstü olmalıdır. transfer için asıl bütçe buraya ayrılmalıdır. ndombele gibi canlı bomba tarzı isimlere gidilmemelidir.

    daha sonra rafa silva tarzı bir 10 numara alınmalıdır. hatta direkt rafa silva alınmalıdır. kerem'in 10 numara oynadığı ucl maçlarında ne kadar leblebi gibi gol kaçırdığını pozisyon ezdiğini biliyoruz. emin olun ilk kopenhag maçı ve ilk bayern maçında rafa silva olsaydı kereme gelen topların çeyreği ona gelseydi tabelayı değiştirirdi.

    bir sağbek transferi yapılmalıdır. bu sağbek transferi sacha boey gibi genç olmalıdır. bunun için avrupa'nın 23 yaş altı genç yetenekleri izlenmeli ya da latin amerika'da (brezilya, arjantin) liglerinde çokca cevher vardır bunlardan biri kadroya katılmalıdır. (telles vari)

    dikine giden bir kanat transferi isteyeceğim ama zaha var. zaha'da ben önümüzdeki sezon babel gibi olacağını düşünüyorum. hareketsiz ve top geldi mi dikine gitmeyip basit oynayan kabız bir vibe alıyorum zaha'dan. bize daha çok pırpır bir kanat lazım. barış alper ile forma rekabetine girebilsin.

    bu dediğim transferler yapılırsa ve takımımızda asker ve kaliteli oyuncu sayısı artarsa bu sefer kopenhag ve prag gibi basit takımlara yenilmeyip ucl de gruptan çıkarız. ola ki çıkamadık ölüm grubu falan denk gelirse 3. olup avrupa liginde çeyrek final yarı final yapmamız gerekiyor artık avrupa'da nisan mayıs ayları görülmeli. ligdeki başarı sarmıyor artık. bu külübe bu camia'ya avrupa da nisan mayıs ayları şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın