resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 37313
    galatasaray efsanedir.

    kendisine saygım ve sevgim sonsuz olsa da oynattığı futbolu asla beğenmedim, beğenmeyeceğim de. burada, sosyal medyada onlarca kişiyle bunun tartışmasını yaşadım.

    yunanistan macerası fiyasko ile sonuçlandı ne yazık ki. başarılı olmasını isterdim, olmayacağını biliyordum. olmaz hocam, senin futbol aklın, antreman yöntemlerin günümüz futbolunun çok gerisinde artık. olmadı, olmamaya da devam edecek.

    burada ve sosyal medyada seni galatasarayla bir tutanlar vardı. ne düşünüyorlar ki şimdi. galatasaray tektir, en büyüktür. sen ya da başkası olsa da olmasa da galatasaray her daim olacaktır.

    geçmişteki başarılarını, başta galatasaray olmak üzere türk futboluna kattıklarını unutmak, yabana atmak kimsenin haddine değil tabi ki. sen galatasaray'ın tarihindeki mihenk taşlarından en büyüğüsün. yaşayan en büyük galatasaraylardan birisin belki de ama oynattığın futbol ne yazık ki bizim ilacımız değildi.

    yine söylüyorum. kimse galatasaray'dan büyük değildir. kimse = galatasaray değildir.

    bizden uzakta sana sonsuz başarılar.

    benim kişisel önerim, sahanın dışına çık hocam. sen bugün tff başkanlığına aday oluyorum desen karşında kimse durmaz. bu lanet futbol iklimini senden başkası da düzeltemez. bu olursa eğer bizi de zerre kayırma. herkese eşit ol. senin başkanlığında türk futbolu çağ atlar.

    edit: fatih hoca seneye pana'da değil kesinlikle. bu sene son.
App Store'dan indirin Google Play'den alın