• 94
    doğru değil bu yaptığı. karşıyım. yazılarının ve düşüncelerinin bazılarına katılmasamda bana katkısı olmuş bir adamdır. bu güne kadar kafamda kurumlaştıramadığım bazı konularda kafamı açmama ve düşünce sistemimin reorganizasyonunu yapmama etki etmiştir. özellikle "langırt ligi" deyimini benim beynime soktuğu için kendisine minnettarım. genç kardeşlerimi çok seviyorum fakat en büyük arzum yaşı büyük tribüncülerin bir yerlerde yazmasıdır. tribüne gelemiyorlar. gelenlerde ya gizli saklı takılıyor ya da suya sabuna dokunmadan bir köşede maç seyretmek zorunda kalıyorlar. ancak yazarak hayata katacakları çok şey olduğuna inanmaktayım.

    bu tribünlerin 2002 darbesi ile başlayan sürecin sonucunda daha kötüye gideceğini tahmin ediyordum ve yanılmadım. galatasaray tarihinin en kötü taraftar profili haline geldik. bunun düzeltilebilmesi için etkili kamuoyu imgelerinde yazıp çizecek yaşı büyük taraftarlara çok ihtiyaç olduğuna inanmaktayım.

    2002 darbesi ile başlayan süreç nedeni ile galatasaray tribünlerinde yaşı büyük tek tük insan kaldı. herkes küstü, darıldı ve ayrıldı. ne hikmetse kimsede bir yerlerde yazıp çizmiyor. sadece eş dost arasında lak lak, başka bi numaraları yok. tribünler tamamı ile yeni nesiller ile dolu. onlarda başka tribünün insanlarının çeşitli hesaplarla ürettiği faşist işgalin etkisi altındalar. bu süreci kavrayarak doğru çözümler üretebilmeleri uzak bir ihtimal gibi görünüyor.

    iş bu nedenle görevden kaçmak olmaz. bu yaptığını benim akranım olan sabunlukların yaptığı gibi, bi ufak yan çizmek olarak algılıyorum. kusura bakmasın. benim bu düşüncelerden kurtulmam için acilan kararından vazgeçmesi lazım.

    saygı ve sevgilerimle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın