• 23
    15 nisan 2024 alanyaspor galatasaray maçıöncesi beni tüm maç havasından çıkarıp kara kara düşünmeye ve üzülmeye sevk etmiş fiyatlardır. renktaşlarım içinde bu kara bulutları şöyle açıklayayım.

    batı üstteki kombinem ile tekirdağdan tüm maçlar için kalkıp stada gittim. yerim hiç boş kalmadı. tabi ki enflasyon nedeniyle fiyatların artacağını biliyordum ancak ben kombineyi vade farksız taksitle alabilmiştim .

    2023-2024 sezonu batı üst kombinem vade farksız 12 taksitle =12.000 tl (aylık ödemesi 1.000 tl)
    2024-2025 sezonu batı üst yenileme fiyatları ile gs bonus karta = 36.500 tl (aylık ödemesi 3.000 tl) 10.000 tl vade farkı !

    malesef kazandığım ücrette bırakın bu şekilde artış olmasını yanına bile yaklaşmıyor. galatasarayı ve stadyumda maç izlemeyi çok seviyorum ki her maça deplasman yapar gibi 1.5 saat yol ile gidip kar kış demeden orda oluyorum. ama bu fiyatlara kombine yenilememin bir yolu yok. bir yanda galatasaray sevgim bir yanda ekonomi ve ailem. malesef çok üzgünüm sözlük. alanyaspor maçının konsantrasyonu zaten gitti ama içimde derin bir hayal kırıklığı var.

    tek yolu karaborsadan fenerbahçe maçının biletini satmak olur, ama o maçta ömrü hayatımda bir kez daha izleyemeceğim cinsten bir maç olacak. galatasaray yönetimine en azından taksitlendirme de yada maçların %80 ine gelen taraftarlar için bir indirim yapmaması nedeniyle kızgın ve kırgınım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın