resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9445
    kendisinin akp destekçisi olduğunu, akp seçmeni olduğunu düşünmek dümdüz akıl tutulmasıdır. 2024 yerel seçim sürecinde talep eden başkan adaylarıyla görüşme yapmış, ziyaret taleplerini kabul etmiştir.

    mesela haberi geçmedi ama yeniden refah partisi adayı mehmet altınöz ile de görüşmesi oldu. ona da forma verdi ve ona da başarılar diledi. taleplerini ve destek olabileceği konuları konuştu. aday staddan ayrılana dek otoparka kadar eşlik etti. ilgili aday terbiyesizlik yapıp gereksiz temasa girmediği için dursun özbek o partili olmadı mesela. veya ekrem imamoğlu yavşamadığı için chp'li ilan edilmedi. murat kurum'un patavatsız davranışını kişinin tercihine mal etmek nasıl bir izanla yapılıyor anlamak güç. birine kameralar önünde "istanbul için bir şans" demesi kayıt altında olduğu için müthiş bir oyuncak haline getirildi ama kapılar kapandığında, kameralar kayıtta olmadığı toplantılarda diğer adaylara da gayet samimi ve yapıcı yaklaştı.

    saçmalamanın alemi yok. özellikle de galatasaray gibi çok yüksek bir bilince sahip yönetim ve idare ekibinin olduğu bir camianın siyasi yönelim ve politika gibi tamamen laçkalaşmış organizasyonlarla ciddi ilişkiler kurması imkansız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın