• 440
    bir lafın ne olduğu ve nasıl söylendiği kadar nerede söylendiği de önemlidir. sen kalkıp vole gibi bütün editörlerinin fenerbahçe fanatiği olduğu bir mecrada "objektif" kalmaya çalışırsan komik duruma düşersin. aynı kanalda serdar ali çelikler bir iki ay önce "hakem hiç hata yapmasa da devre arasında önünü kesip akıll ol" diyeceksin ya da "hakem karısını satacak kıvama gelmiş" minvalinde yorumlar yapıyor. twitter'da orada burada onur tuğrul, emek ege ve uğur karakullukçu gibi tipler galatasaray'a saldırıp duruyor. ya o kanal futbol bilgisi mbaye diagne'den fazla olmayan abdülkerim durmaz'a sırf fener fanatiği diye yorum yaptırıyor. serdar ali hakemin karısıyla ilgili sözleri senin yanında söyledi yahu, kafanı kaldırıp itiraz edemedin? hiç mi kafan çalışmıyor, görmüyor musun nasıl bir psikolojik savaş verildiğini?

    ne hikmetse bir tek benim galatasaraylı yorumcum hala objektif olmaya çalışıyor bu ülkede. ya bu alemin kerizi bir tek biz miyiz? bir kere de kendine dönüp şu soruyu sordun mu sinan yılmaz: "niye hiç fenerbahçeliler objektif olmaya çalışmıyor?"

    saha dışı hakkında yorum yapmamaya gayret ediyordu, keşke bu tavrını sürdürseydi, çünkü saha dışı yorumları kötü niyetli kişilerin ekmeğine yağ sürecek kıvamda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın