aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Avustralya
  • 2083
    cok seviyorum bu adami. anlatamayacak kadar cok. gitmesi beni cok uzuyor. sakat oldugunu ben de biliyorum. seneye yine saktlanacagini da. bulent timurlenk bile "kewell kalmali mi"sorusuna* hayir dedi. yani mantik olarak takimda kalmamali, biliyorum. ama iste gonul bu istemiyor gitmesini.

    ben onca yil bir bayan olarak fazla ilgilenmezdim futbolla.* avrupa maclarini izlerdim. zaten yurt disinda yasiyorum. evde ligtv diye birsey de yok. ama son iki yildir aktif olarak futbolla ve en onemlisi galatasarayla ilgilenmeye basladim. butun maclari izlemeye calistim, haberleri takip ettim, forumlari okudum. iste o yil harry takima katildi. muthis basladi sezona. iste arda, baros, servet, hakan b, mehmet t, sabri ve kewell, iste benim takimim dedim. onlarin yeri baska dedim. simdi mehmet gitti, servet gidecek, kewellde gitti, belki ardada gider yani takimim yara aldi.

    iste insan benimsedigi takimi bozmak istemiyor. ustune koyup devam etmek istiyor. iskeleti bozmak istemiyor. en azindan ben istemiyorum. ama seneye yeni bir takim cikacak ortaya. sevmezmiyim o takimi. tabi severim. galatasaray bu sevilmez mi? ama kewelli, ardali olsun. neler yapabilecekleri belli olsun.*

    jo, elano, gio, kagit ustunde hepsi cok kaliteli oyuncular ama katkilari belli. kewellin yarim sezonda yaptiklarini gecmez. ayrica birazda soguk kaliyorlar. gol sevinclerde bi kewelle bakin birde onlara. aradaki fark belli olur zaten. bu entrym uzadikca yine kewellin kalma nedenlerine donecektir. o yuzden sozumu bu linkle kapatmayi uygun goruyorum.

    http://www.youtube.com/...ture=player_embedded #!
App Store'dan indirin Google Play'den alın