resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 347
    adnan polat, kendisini galatasaray futbol takımının teknik direktörlüğüne getirirse, kısaca 'bu aşk burada biter ve ben çekip giderim' demiş olacaktır. zaten şunu yaparsa, demekle kalmayıp bizzat eyleme dökmesini umarım, orada durması hatadan başka şey olmaz o vakitten sonra.

    ama ben tabii ki, neredeyse son şansı olan gelecek sezon için böyle bir hata yapmayacağını düşünüyorum. en azından bu kadarı da fazla diyorum. biz rijkaard'ın sözleşmesinin uzatılmasını beklerken, ziyadesiyle fazla. şu saatte düşünülmesi gereken galatasaray'ın hocasına ne yaparsa daha iyi bir çalışma ortamı sunup en fazla verimi alabileceğidir. galatasaray yönetiminin tüm mesaisini buna harcaması gerek. gerisi cinayetten öte olmaz.

    not: getirilmesi muhtemel görev teknik direktörlük değil isterse sportif direktörlük olsun, yukarda yazdığım hiçbir cümlemdeki fikrim değişmez. zihniyetinden zerre haz etmediğim, egosundan kendisini zor gördüğümüz bir insanı takımımın hiçbir yerinde görmek istemiyorum ben. böyle bir hamle de galatasaray'ı olduğu yerden, imkanı yok ileriye taşımaz. şimdiye kadar taşımadığı gibi. evet terim ile çok büyük şeyler yaşandı; ama bitti. fatih terim'in galatasaray'a vereceği olumlu hiçbir şey yok bu saatten sonra. ayrıca gına da geldi artık terim terim.. bir huzur bulabilsek keşke. bizler de artık rijkaard'ların, skibbe'lerin futbol aklıyla güzel günler görülebileceğini hayal etmekten öte gerçekten yaşayabilsek keşke.
App Store'dan indirin Google Play'den alın