• 67
    primal fear diye bir film var. edward norton'ın ilk ciddi filmi sanıyorum. filmin başrolünde richard gere var ama edward da harikalar yaratıyor filmde. bu filmde richard gere bir avukat rolünde ve edward norton'u savunuyor. hikayeye göre edward işlemediği bir cinayetten yargılanmakta ve tutuklu. bir sahnede richard gere, asistanına şöyle bir fırça atıyor;

    ''suçluyu niye bulamadık biliyor musun, çünkü bana suçlayabileceğim birini bulamadın'' bir meslektaşı olarak richard gere'nın bu filmde canlandırdığı avukatın bu özgüvenine hayran kalmıştım. yani diyor ki asistanına, sen bana suçlanabilecek birini bul, ben jüriyi onun suçlu olduğuna ikna ederim ve bizim müvekkilimiz de beraat eder. işte fetö günümüz türkiye'sinde richard gere'nın o filmde arayıp da bulamadığı o suçlanacak kişidir.

    fetö masumdur demiyorum, ben herhangi bir dini oluşumun masumiyetine inanmam zaten çünkü dinin kendisinde bir masumiyet göremiyorum. fetö bu ülkeye çok zarar vermiştir, menzil de veriyor ve verecek. ancak fetö aynı zamanda diğer tüm suçlular için harika bir bahane oldu. herkes her şeyi fetöye bağlıyor.

    bakın fetö fenerbahçe'ye kumpas yapmış da olabilir, fenerbahçe'yi ele geçirmeye çalışmış da olabilir ama bunlaru olsa bile bunlar için fener'in şike yapmasını kullanmıştır. yani eğer fetö'nün bir kumpası varsa bile fenerbahçe şike yapmıştır, fetö de bunun delillerini fener'e karşı kullanmıştır.

    yok galatasaray'da fetöcüler vardı, yok şu bu... yahu ülkeyi 20 yıldır yöneten iktidar, ve son yıllarda tek başına yöneten cumhurbaşkanı da fetullah gülen'i seviyor, sayiyordu. hakan şükür'ü meclise sokanlar da onlardı zaten. ali koç'undan recep tayyip erdoğan'ına kadar herkes ffetullah gülen'i seviyor, ona yardımcı olmaya çalışıyordu. etkinliklerinde ona imkanlar tanınıyor, sponsor olunuyordu. galatasaraylı figürler de fetullha gülen'i sevmiştir destek vermiştir inkar etmiyorum ki ama bu suçsa başta recep tayyip erdoğan'ın da suçlanması gerekir. oysaki değerli cumhurbaşkanımız sütten çıkmış ak kaşık kadar masumdur. o sadece fetullah gülen'i samimi ve saf duygularla sevmiştir tıpkı fenerbahçe başkanı ali koç gibi, tıpkı galatasaraylı hakan şükür ve arif erdem gibi. ancak bir notkadan sonra recep tayyip erdoğan fetullah'ın sevilmemesi gerektiğine karar vermiştir ali koç bu karara uymuştur, hakan şükür ve arif erdem uymamıştır bu sebeple de vatan haini ilan edilmişlerdir. ttüm bunlara rağmen galatasaray'ın şike yaptığına dair bir ses kaydı, bir görüntü, bir suçlama yoktur. fenerbahçe'nin ise vardır ve uefa'ca tescilldir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın