• 16698
    karşıt görüş belirten eleştiri yapan yazarları x takımlı olmakla düşmanlıkla suçlayan bir oluşuma dönüştü burası. eleştiri kültürü galatasaray'ın temel taşıdır. holiganlığını arkadaş ortamında yapabilirsin buranın öyle bir yer olduğunu düşünmüyorum.

    geçen gün erinç bilican'ın başlığına galatararay'ın arayı açacağını düşünümüş neye dayanarak bunu söyledi bilmiyorum dedim. altına bütün mesajlar erinç'i savunacak şeklinde. herkesin yorumu da aynıydı evet gs buradan uçacak arayı açacak.

    yine soruyorum neye dayanarak bunu söylüyorsunuz? herkes evet arayı açacak demiş ama kimse sebebini paylaşmamış. icardi'ye yapılanlar ortadayken, böyle berbat hakem yönetimleri varken, sosyal medya terörü varken neye dayandınız acaba? belli işte ara açılsın istenmiyor. bir şekilde bir taraf kollanıyor. belli ki bu iş sonuna kadar gidecek. beşiktaş'a kaybetsen liderliğin gidecek. bi tane sosyal medya ünlüsünün lafına inanarak peşinden gidiyorsunuz. nedense galatasaraylılar bu tip insanları kanaat önderi falan sayıyor. en üzüldüğüm konu da bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın