• 504
    ilk yarıda en gıcık olduğum şey topu kapıyoruz onların önünde kalıyor topu kapıyoruz onların önünde kalıyor. top çok sevdi onları. bir de bek bölgelerimiz çok top geçirgen bölgelerimiz oldu. hayaletmişiz gibi toplar rahatça geçti arkaya.

    bu arada golü yediğimizden hemen önce bir dip sesi geldi tribünlere de geldiyse oyuncularımızın dengesini bozmuş olabilir. çok rahatsız edici bir sesti.

    antalyasporlu bazı oyuncular kurulu gelmiş maça. daha ikinci dakika dolmamış bizim oyunculara bağıran vardı ne var lan ne var diye.

    ilk yarıda 3 antalyasporlu oyuncu ayrı pozisyonlarda kafalarına bir darbe gelememesine rağmen kafalarından vurmuşuz gibi hareketler yaptılar.

    atak yaptığımız yerdeki yan hakem çok erkenci davranıyor. golümüze ofsayt dedi mesela. ona benzer başka bir pozisyonda da hemen bayrak kaldırmıştı ve ofsayt değildi.

    bence maçta iki kritik an vardı. biri antalyasporun direkten dönen topu diğeri ise vinicious'un karşı karşıya pozisyonu kaybetmesi. atılan pasta top biraz arkasında kaldı tamam ama böyle de kaybetmemeliydi pozisyonu.

    son icardi kararıyla oyuncularımızın kafa biraz dağılmış gibi geldi bana. takımca dağınığız.

    bu arada köhn hücum bölgesini daha çok zorlamalıyız. ve köhn savunmada son dokunuş değil de bazen rakibin önünde durmaya gayret etmeli. olmadık birkaç yerde hemen kapayım derken arkaya adam ve top kaçtı. yediğimiz golde ise biraz uyudu. belki o rahatsız eden dip sesin etkisi vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın