• 2886
    bir dünya hataları var ve bu hatalardan en büyüğü kuruluş amacı türk olmayan takımları yenmek olan galatasaray spor kulübünü amacından etti ama başlığına baskın verilen mauro icardi konusunda hiçbir hataları yok.

    bu konu, mevcut görüntüler vs. mutlaka ki icardi ile görüşülmüştür. icardi "evet, böyle bir şey oldu" dedi ise galatasaray yönetimi ne yapabilir? ayrıca kimse farkında değil ama kendisine verilen cezanın maça 7-8 saat kala açıklanması, bugün duyurulması bizim aleyhimize değil, lehimizedir. cezanın bugün kesinleşmiş olması için lobi yaptılarsa, ki öyle görünüyor, doğru yapmışlar. cezanın bugün açıklanması sayesinde icardi bir iç saha maçında forma giymeyecek, beşiktaş deplasmanında ise sahada olabilecek. bugün bir karar açıklanması neden bu kadar infial yarattı ben anlamadım, yarın öğlen mesela 2 maç olarak açıklansa karar daha mı iyi olacaktı?

    istifa çığlıklarına gelince. tam bir akıl tutulması. galatasaray'da zaten üç ay sonra seçim var. içteki kini boşaltmak için bugün dursun özbek'i istifa etmeye zorlamak galatasaray'a ne fayda sağlayacak? tüzük gereği seçime bu kadar kısa süre kala yönetimin istifa etmesi gibi bir durum zaten mümkün değil. istifa etse dahi başkan, görevi başkan vekili olarak metin öztürk aynı kadrolarla devam ettirecek seçime kadar. bu mu peki faydasına galatasaray'ın? türkiye'de geçen sene genel seçimlere iki ay kalmış iken statların "hükümet istifa" tezahüratıyla inlemesinden türk siyasi tarihine bir fayda beklemekle, bugün galatasaray'da seçimler üç ay kala stadın 90 dakika "yönetim istifa" diye inlemesini temenni etmek hemen hemen aynı mantıksızlıkta. haydi mantığı mantıksızlığı geçtim, defaatle aynı soruyu sordum, sormaya da devam edeceğim: göreve hazırlanan, yönetmeye hazırlanan ve bizi dursun aydın özbek yönetiminden daha fazla memnun edecek biri var mı ortalarda? 85 yaşına merdiven dayamış ünal aysal'ın mı hayali kuruyoruz hala? hani şu 10 sene önce divan kurulunda gyo projesi iki-üç tane eleştiri alınca eylül ayında istifa edip, kulübü ekim ayında her branşta sezon yeni başlamışken olağanüstü seçimli genel kurula zorlayan; 10 senedir her seçim döneminde "basketbol takımına sponsor olacak" masalı ortaya atılan ama sonucunda hiçbir şey çıkmayan; senede bir birilerini toplayıp yemek yiyip "aysal çok güçlü bir ekip ile geliyor" haberlerini çıkartan; istifa ettikten yaklaşık bir hafta sonra basın toplantısında duyurduğu ve kulübe hediye ettiğini söylediği "galatasaray global" projesinden sonrasında bir daha tek bir haber, tek bir gelişme duymadığımız ünal aysal mı kurtarıcımız olacak 80 küsür yaşında? fatih terim meselesini, kimin haklı kimin haksız olduğunu vs. geçtim; bütün bu saydıklarımı yapan biri mi kurtarıcımız olacak? geçiniz. kim kaldı peki geriye? eşref hamamcıoğlu mu? cemal özgörkey mi? burak elmas mı? bu gibi isimlerin sonunda, bu işin sonunda bir veya en fazla iki sene içinde point otel'e gidip "geri dönün dursun başkanım" demek de var, baştan şöyleyim. mumla ararız dursun özbek yönetimini. ben şimdiden tarihe not düşmüş olayım.

    herkesten aklı selim davranmasını rica ediyorum. istifa etmelerini gerektirecek kadar ağır bir suçları/ihmalleri olmadığı gibi; mevcut tabloda kendilerinden katbekat kötü isimler alternatifleri durumunda iken, seçimde kaybetmeleri için propaganda yapmak veya baskı kurmaya çalışmak galatasaray'ın aleyhinedir. dikkatli olalım, ne istediğimize özen gösterelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın