• 1558
    --- alıntı ---

    1- gözünü hırs bürümüş, başarısızlıklarını kabullenememiş, insanları sadece parasıyla manipüle ve konsolide eden bir adamın neler yapabileceğini, yapmak istediğini okumaya hazır mısınız?

    2- bugüne kadar yaptıkları zaten ortada ama işlerin nasıl çığırından çıktığını, türkiye cumhuriyeti’nin nasıl kabile devleti yerine konulduğunu öğrenince bir sporsever hatta bir vatansever olarak her şeyi riske atarak vicdanen bunları yazmak zorunda kaldığımı görüyorum.

    3- türk futbol tarihinin en kirli yapılanma planları karanlık odalarda, satılmış ağızlarda ve kiralık kalemlerde nasıl ilmek ilmek işleniyor hep birlikte bakalım.

    4- malumunuz saran medya ligin yayın ihalesi için bir teklif verdi. kapalı zarfta saran medya’nın teklifi tam olarak 142 milyon euro. fakat sorun şu ki saadettin saran’ın böyle bir parası yok. kendisini yakından tanıyanlar da bunu çok iyi biliyor zaten.

    5- şimdi soracaksınız bu para nereden gelecek peki diye? cevap verelim. tabi ki ali koç’tan. son kuruşuna kadar ali koç tarafından finanse edilecek. bunun karşılığında da saadettin saran "artık canlı yayın işindeydim" dolayısıyla

    6- fenerbahçe başkanlık konusu etik olmaz diyerek aday olmayacağını açıklayacak. böylece hem dürüst bir yayıncı profili çizecek hem de işi kılıfına uydurarak ali koç’un yanında safını tutacak. ali koç da ‘kimse aday olmuyor, fenerbahçe’yi tabi ki yalnız bırakmayacağım’ diyerek

    7- tek adaylı başkanlık seçimine girecek. servet yardımcı gibi tek adaylı seçimde oy atmaya gidecek olan tff yetkililerini de yine o zaman takip ederiz. böylece ali koç hem camiasına sahip çıkan, yalnız bırakmayan büyük başkan(!) olacak

    8- hem de yayıncı kuruluş cephesini tamamen kontrolü altına alacak.

    bitti mi? hayır… işin tff ayağı da var. plan kusursuz. beklemede kalın. devamı birazdan…

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    şunu da belirtelim; bein, saran'ın teklifine istinaden fiyat artırırsa ali koç 200 milyon euro'ya kadar çıkılmasını söyledi saran'a.

    --- alıntı ---

    https://twitter.com/.../1760401090867056960

    (bkz: ali koç)
    (bkz: fenerbahçe)
    (bkz: türkiye futbol federasyonu)
    (bkz: organize ve profesyonel bir kötülük)
    (bkz: satılmış türk spor medyası)
    (bkz: fenerbahçe medyası ve algı manipülasyonu)
    (bkz: süper lig yayın ihalesi)
    (bkz: sadettin saran)
App Store'dan indirin Google Play'den alın