• 910
    yangıncı oldukları yetmiyormuş gibi birde bunu marifet sanmaları yok mu…

    kendilerini fazla önemsiyorlar, kurabildikleri iki üç ağlak, pesimist cümlenin galatasaray’ın kaderinde bir etkisi olduğunu sanıyorlar.

    oysa taraftar yenilsen de yensen de diye çıkmıştır yola. galatasaray kötü bir sonuç aldığında “ben demiştim, ben demiştim” diye sevinç naraları atarak sözlüğe koşmaz. kötü sonuç alsında herkes benim ne kadar önemli bir adam olduğumu anlasın diye beklemez.

    galatasaray ara transferde düzgün bir sağ bek ile sol bek almalı mıydı? kim buna hayır der ki? elbette almalıydı. peki bugün 18 şubat 2024 pazar günü, rakibimiz bir gün önce yenmişken, ankaragücü’nü yenersek tekrar 2 puan öne geçecekken, transfer dönemi kapanmışken, zamanı geri akıtmak mümkün değilken, bir pazar sabahı uykudan uyanıp yangın kasmanın anlamı nedir?

    transfer döneminde hobi olarak gel sözlüğe yaz yine. bugün “çağ bik elmediley çöl bik elmediley” diye ağlayarak ne istiyorsun?

    60 yaşına merdiven dayamış, tribünden gelmiş, okumuş yazmış, makam mevki görmüş, son bir senede kanser geçirmiş, çoluk çocuk sahibi, yaşlı başlı bir adam olarak diyorum ki, galatasaray kazanınca günüm güzelleşiyor, kazanınca başımı yastığa koyup gülümseyerek uyuyorum. son iki senedir gerek oynadığımız futbol gerek elde ettiğimiz sonuçlar, gerekse kırmalara doyamadığımız rekorlar sayesinde mutlu zamanlar geçiriyorum. ey yangıncılar, benim mutluluk kaynağımı elimden almak için uğraşacağınıza gidip olumsuzluklarınızı salgılayacak başka mecra bulun. burası galatasaray sözlük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın