resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 332
    96-2000 arası dönemde takımımızın kazandıklarına olan etkisi bazı yazarlar tarafından bir kase çorba olarak değerlendirilmektedir. ayrıca egosu da onun hakkında eleştirel entryler giren yazarların sığındığı limanlardandır.

    o bu değilde ben en çok şu ego olayına takılıyorum. mesela kendimden hatırlıyorum: okulda karnemi aldığımda hepsi 5 ise ya da takdir - teşekkür zımbırtılarından aldığımda böyle acayip bir kibirlilik geliyordu üstüme. nebileyim sınıfın tembellerine böcek muamelesi yapmak falan işte... kaldı ki aramızda okul hayatında bunu yapan azımsanmayacak sayıda kişi vardır. * ee o zaman bu kadar basit bir olayda egosu tavan yapabilen insanın bir de daha önce başarılmayanı / yapılmayanı, başardığında / yaptığında egosunun aktif yanardağa dönüp patlaması o kadar da kötülencek, sürekli deşilcek bir durum mu? (u: bu paragraf fatih terim' in egosunu onaylamak / onaylatmak amacıyla yazılmamıştır.) (u: sadece eleştirilerin büyük bölümünde yer almasından, ana tema olarak kullanılmasından rahatsızlık duyduğum için yazılmıştır.)

    edit: yukarıdaki gibi düşünmeme rağmen rijkaard gönderilsin fatih terim gelsincilerden değilim.

    (bkz: #385369)

    edit 2: eğer bugün rijkaard başarısız olduğu için bu kadar çok eleştiriliyorsa bunda fatih terim dönemi' nde yaşanmış başarıların payı büyüktür. çünkü o galatasaray' ın avrupa' da marka olmasını sağladı, taraftarı ve camiayı sürekli kazanan bir takıma alıştırdı. son olarak bugün bu kadar eleştirilmesinin nedeni yine kendisidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın