resim
Serge Alain Stephane Aurier
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:31
Boy:1.76
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 334
    oyuncu neticede premier lig'den geliyor, kas hafızası denen bir şey var. eğer formda ve fit olursa bizim tempo beklentimize rahatlıkla karşılık verebilir. ayrıca çoğu kişinin aksine fildişi sahilleri'nin afrika kupasında devam etmesini olumlu buldum. artık finaldeler, finali de kazansın ve mutlu gelsin. çünkü orada oynamaya devam ettikçe bizde tutacağı form süresini orada zaten doldurmuş oldu. üstelik çok ciddi ve kritik maçlarda oynadı. nottingham forest'te bu sezon rotasyon oyuncusu olmuştu ve dakikaları azalmıştı ama afrika kupasında bol bol oynayarak bu açığını kapattı. aynı şey ziyech'te de olabilirdi ama sakatlandı, her şey sil baştan oldu.

    aurier risk almadığımız bir tercih oldu. 4 ay iyi oynar veya kötü oynar. ya kariyerinde bir şampiyonluk ister ya da yatar. doğru düzgün maliyeti zaten yok. bize giren çıkan bir şey yok. kafaca hazır olması, gelip hemen katkı vermesi, bunlar tamamen her oyuncunun kendi bileceği işler. neticede her transferde risk payı vardır. ama oyuncunun psg, tottenham geçmişi var, adam fildişi sahilleri kaptanı. bu adam büyük takımlarda, büyük maçlarda oynamayı biliyor. galatasaray gibi başarı baskısının olduğu kulüplerde tecrübe de büyük faktör. bize hemen uyum sağlamakta bunlar artı hususlar olacaktır.

    oyuncunun yaşıyla beraber düşüşe geçtiği muhakkak. bize boey performansı da vermeyebilir. bu performansı beklemek boş bir beklenti de olabilir. oyuncunun yaşından bağımsız artı özellikleri ve eksi özellikleri hep vardı. ayrıca buraya gelip hiç izlemeyene de kendisini test ettirecek. kimimiz yeterli diyecek, kimimiz yetersiz diyecek. bu yüzden şöyle olur böyle olur demek için çok erken. ama fizik olarak ben zaafiyet yaşayacağını düşünmüyorum. premier lig'de karşısında uçan kanatlar varken çok sırıtmayan bir adamın burada sıçacağını düşünmüyorum.

    taraftar bana göre sıfır beklentide kendisi hakkında. galatasaray taraftarı takıntılı, huysuz tiplerden oluşuyor zaten. bunlara adam beğendiremezsiniz. ben beklentileri çok aşacağını, galatasaray yönetiminin kısıtlı sürelerde en iyi seçeneklerden birisini bulduğunu düşünüyorum. umarım yanılmam. tekrar hoş geldin takıma aurier.
App Store'dan indirin Google Play'den alın