• 130
    - hem sağ bek hem sol bek hem de defansif orta saha meziyetleri olan leo dubois'i maaşını ödeyerek başakşehir'e gönderdik.
    - angelino'nun sözleşmesine 20 maç oynarsa 6 milyon zorunlu satın alma opsiyonu koyduk. 19. maçını 25 ekim 2023'te oynadı ve o günden beri oynamıyor. sol bek eksiğimiz 3-4 aydır devam ediyor.
    - transferin son günü ndombele getirdik. hiç ihtiyacımız olan profilde bir oyuncu değilken ya tutarsa şeklinde transfer yapıldı.
    - haziran 2023'ten beri orta saha ve 10 numara konusunda eksiğimiz belliyken çok alakasız yerlere transferler yaptık. elde 2 sağ kanat varken 3 tane daha alıp takım mühendisliğinin içinden geçtik.
    - 3 aydır sol bek alınacağı belliyken transferin son günü beklendi.
    - sezonun yarısı bitti, hala tete - zaha - ndombele - ziyech ve davinson'dan kesintisiz verim alınamadı.
    - avrupa liginde önemli bir maça çıkacağız 15 şubatta. serge aurier aldık, oyuncu afrika kupasında olduğu için finale çıkarsa en erken gelişi 12 şubat tarihi. 31 yaşındaki adamı bir de bonservisiyle alıp yüksek maaş ödeyeceksek fecaat.

    transfer dönemi başlamadan önce sol bek, 8 numara ve 10 numara ihtiyacımız vardı. şimdi takımda ne sol bek var ne sağ bek, üstelik 8 ve 10 transferleri de rafa kalktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın