• 34
    bir kac farkli kullanici dostu çözüm önerim var:
    *herkesin kredi karti kullanmadigi ya da bu denli yogun dolandiricilik ortaminda kart bilgisi vermek istemedigi bir ülkede başka tarz çözumlerle ödeme almanin yolu bulunmali bence ilk etapta. ilk aklima gelen, abonenin maç izleme faturasinin internet ya da telefon faturasina eklenme imkani. böylece 50 yerde kart bilgisi paylasmadan, zaten her ay fiks olarak ödemekte oldugu bir zorunlu faturasina ekstra bir 200-300 tl gider olacaktir. bu durum olmaz falan diye itiraz etmeden netflix ve youtube premium + spotify'in paycell ile telefon faturasina ekleme olarak ödenebildigini hatirlatirim. neden lig maclari da ayni kolayliga sahip olmasin ki eger hala yoksa tabi.
    *her ay farkli kullanicilarin derbiler hariç sectikleri bir takimin bir maç şifresiz izleme yapmasi sağlanabilir. böylece üye olanlarin ücretsiz haftalarinda insanlar hem beraber maç izlemek için toplanirlar hem de hediye psikolojisi ile marka sempatik bir imaja yukselebilir.
    *maçlarin olmadigi sezon disi dönemde abonelerin faturalarinda indirim yapilabilir. şöyle ki; sezon ici faturalar plananlanandan %20 yüksek tutulur. böylece off season dönemde düsük fatura bile kar getirmis olur ve aslinda yillik kazanc ayni kalirken yine marka imaji düzgün kalir. son kullanici "mac oynanmiyorken maç parasi almiyorlar. helal olsun" der.
    *kesinlikle ve kesinlikle tarafsiz yayin ilkeleri benimsenmeli. belki de yorum programlari bütünüyle kalkmali. insanlar kutuplaşma ve taraf olan programcilardan bikmis durumda. hakem konusan, pozisyon irdeleyen gereksiz yapimlar yerine cok daha verimli, istatistik biliminden faydalanilmis, yapay zeka destekli yapimlar ortaya cikmali. tutmaz diye hemen kisa yol secilemez. zira zamaninda hakemlerin yorum yaptigi programlar da yoktu kanallarda. oynat ugurcum dendi ve format degisti. yine degisim zamani...
App Store'dan indirin Google Play'den alın