• 285
    özhan canaydın başkanlığından bu yana adnan polat'ta dahil olmak üzere beceriksizler ordusuyla doludur.

    voleybol şube kaptanının türkiye'nin en iyi voleybolcusu eşini * getirmekten acizdirler. rakip, dünyanın en kaliteli bayan voleybolcularını getirirken bir sponsor bulup aynı düzeyde oyuncular getireceklerine 2. sınıf yabancılardan vazgeçmezler. erkek voleybol takımını bir türlü büyük kaptan payidar demir zamanındaki kaliteye ulaştıramazlar kaliteli türk oyuncular ve yabancılar hep rakip formalarıyla oynarlar.

    2009-2010 sezonunda destan yazan erkek basketbol takımının bir bir dağılma haberleriyle taraftarı kahrederler. (bkz: simas jasaitis) (bkz: darius washington) . bayan basketbol takımı seneye dünyanın en iyi takımı olan spartak moskovanın hocası ve en iyi iki oyuncusunu transfer edecek malum rakibiyle mücadele etmek zorunda kalacak ve şampiyonun adı yine çok belli olacakken buna kayıtsız kalırlar. yine büyük başarılar için gerekli kaliteli türk oyuncular hep rakipte oynar.

    galatasaray taraftar ve camiasının gücünün farkında olmayan bu topluluk bu gücü pazarlık masasına yatırıp iyi şartlarda sponsor bulmakta aciz kalırlar. bize de gerek ekranların başında gerekse salonlarda ızdırap yaşatırlar.

    aslantepe'ye salon istiyoruz diye yırtınan taraftarlarına kulaklarını tıkayıp asıl büyük tehlikenin fenerbahçe ülker arena'nın tamamlanmasıyla yaşanacağını görmezden gelirler.

    futbol mu? hayır bu entryde futbol olmayacak. artık onlara diyecek ne bir sözüm ne bir kelimem var. allaha havale ettim tümden.

    ikincilikleri kupaların başka ellerde yükselmesini kabullenen beceriksiz galatasaray yönetimine buradan koskoca bir sıfır!!!

    icraat istiyorum ama öyle yalandan icraat değil şampiyonluğa oynayacak sponsorlar ve oyuncularla icraat istiyorum...ben galatasaraylıyım...ben ikinciliklere, takımlarımın diğer takımlar karşısında aciz duruma düşmelerine tahammül edemiyorum... mevzu o koltukta oturmaksa bende otururum. ya hakkını verin ya da çekin gidin.

    güle güle simas yolun açık olsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın