• 14
    ben yani bu fotoğraflarda hiç birşey görmüyorum.

    herkes gördüğünün aksine ben ibranın kötü gidişine takımdan gönderileceği, yerine villa'yı filan alacakları söylentilerine karşın teselli etmek isteyen bir arkadaş görüyorum.

    içi fesat olan her yere çeker. öyleyse de öyle bizi ilgilendirmez.

    keşke benim takımımımda da bi ibra bide pique gibi iki tane öyle hayvani futbol oynayan adam olsa, istedikleri gibi olsunlar beni ilgilendirmez.

    napıyım aga benim de hoşuma gitmiyor ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlardan, insanların karakteriyle tercihleriyle dalga geçenlerdense hiç ama hiç hoşlanmıyorum. sonra yok türk işte yok böyle yok şöyle türkiyede yaşıyoruz aga filan, zihniyet geriliği buradan başlıyor işte. sen ben kendimizi düzeltmezsek ülkenin nasıl düzgün olmasını bekleriz ki.

    istiyorsa hardcore kepçeli kırbaçlı sevişsinler, sahada öyle futbol oynadıktan sonra... keşke bizim takımdaki herkes öyle oynasa ama böyle olsa, o zaman bakalım ne diyeceksiniz?

    edit:bu mudur böyle delicesine oflamak için neden... bu mudur yani. sözlüğümüzün kalitesi bu kadar da düştü mü? eyvalah sözlük bugün beni çok kırdın. ıbra ile pique değil asıl biz çıkmışız insanlıktan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın