• 1516
    insanları gerip, ülkeye doğru düzgün hiçbir başarı kazandırmayıp, sadece vergiden kaçmak için bir mecraya dönüşmüş, ülkeden döviz çıkmasına sebep olan, hiçbir yararı olmayan, safi zarar isminde futbol geçen fakat spor dışında her şey ile alakası olan, ikiyüzlülüğü meşrulaştıran, insanları kutuplaştıran, alenen yalan söylemeyi, insanları utanmadan kutuplaştırmayı marifetmiş gibi gösteren cahil cühelanın yuva yaptığı güya spor organizasyonu. evet cümle hiç de şık olmayan ve dil bilgisi açısından doğru olmayan şekilde uzundu. fakat yazabileceklerimin onda biri etmiyor. 11 aralık 2023 tarihinde yaşanan rezillik yılların birikimidir.

    senelerce utanmadan şikeler, kavgalar, primler, komisyonlar, skandal hakem hataları, skandal demeçler, akıl tutulmasının bizati resmi kıvamındaki başkan açıklamaları ile ortamı gerdiler de gerdiler. otobüs kurşunlandı bilmem ne oldu. şimdi de sıra hakeme geldi sonunda. ben açıkçası zerre şaşırmadım bu duruma. görünce “aaaa” diye tepki vermedim. çünkü olacağı belli idi. ama çocuk oyuncağı gibi milyonlarca insana fanatizm aşılayıp sonra gidip marifetmiş gibi küfür, kavgayı matah bir şeymiş gibi gösterirseniz, taraftarlar da bunu pekala yalayıp yutarsa olacaklar bunlardı. yani kocaman bir “ne bekliyordunuz ki?” idi.

    fakat taraftarlar hiç üzerine alınmayacak, hakemler %100 suçsuzuz ve mağduruz edebiyatı yapacak, tff kınayacak ve geçecek, başkanlar birbirini suçlayacak, camialar birbirini suçlayacak ve en son geyik muhabbetine dönüp bu olay da kapanıp tozlu raflarda yerini alacak. sonra biz yine çirkin bir olay yaşayacağız. neyse şimdilik maça çıkılmasın, iki gaz alınsın. sanki önceden hiçbir problem yokmuş, otobüs kurşunlanmamış, taraftarlar birbirine girmemiş, bazı teknik direktörler ve futbolcular sahada hakeme ana avrat düz gidip bırak cezayı sahada kart bile görmemişçesine bu olayı bir hafta konuşulsun ve yeni bir geyik bulunsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın