resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1813
    türk taraftar ve basınında, ele geçince aşağılama modası çok feci.
    mesela elano dediğin adam, 1-2 yıl önce ağzımız açık izlediğimiz premier ligdeydi, şimdi burda football manager oynayan insanlarız, kim elano'yu veya jo'yu almak isteyip alabilmiştir. gelmezler öyle kolay kolay.
    1-2 yıl önce bu oyuncular da yere göğe koyulamıyordu. ne zaman ki, türkiye'ye geldiler, bizden biri oldular, etkisiz ve alemci ilan edildiler.
    2005 şampiyonlar ligi finalinde, liverpool'un hücum hattı şu anda galatasaray'da. ama sallayan yok, onu kim tanır. sakat, etkisiz.
    neyse rijkaard'a gelelim.
    barcelona'nın yedek klübesinde oturuyordu. takımı kupalara koşuyordu. şimdi kimse kıvırtmasın, herkes hayranlıkla bakıyordu rijkaard'a, sorsak, herkes derdi ki, türkiye'ye asla gelmez, müthiş adam.
    ne oldu? geldi. baya yakın zamanda hayranlıkla izlediğimiz adam galatasaray'ımıza geldi. ne yaptık? hoca değil. noldu 2-3 sene önce izlerken salyan akıyordu. şimdi dokunabiliyorsun diye, ali sami yen'de diye mi düştü kalitesi?
    bir de gerek medya gerek taraftar devamlı şunları över; işte alex ferguson, geldi şu kadar sene kupa alamadı ama man utd ona güvendi, işte profesyonellik, işte anlayış farkı.
    arsene wenger şöyle yaptı böyle yaptı, yıllardır arsenal'in başında, adamların anlayış farklı tabii avrupa.
    galatasaray'da getirmiş rijkaard'ı aynısını yapacağım diyor. sonuç? olmaz o, hani şampiyonluk, hani kupa?
    birader sen 5 dakika önce adam bilmem kaç sene kupa almamış sabretmişler bak ne güzel olmuş helal olsun diyordun. ne oldu şimdi niye zoruna gitti.

    aynı adam, yurt dışında olunca, süper kahraman, florya'ya gelince, adam değil. aynı anlayış, ingiltere olunca, mükemmel, kaliteli anlayış. biz yapınca saçmalık, gereksizlik. hani kupaaee.
    bir sakin olun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın