resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 37032
    ülkesine bu kadar katkı sağlayıp da bu kadar nefret edilen başka bir insan var mıdır bilmiyorum. kulüp ve milli takım bazında en büyük başarıları yaşatmış, avrupa'da saygın kulüplerde teknik direktörlük yaparak bizi gururlandırmış ve en önemlisi bize hayallerimizin sınırının olmaması gerektiğini öğretmiştir. ama bu adamın uğradığı itibar suikastına kimse uğramamıştır.

    iktidar basını kendisini sevmez çünkü referandumda kendilerine destek vidyosu çekmedi. muhalif basın sevmez çünkü malum camianın arka bahçesi orası. rakip takım taraftarları sevmediği gibi gs taraftarlarının yabana atılmayacak bir kısmı da sevmez. o yüzden basın fırsatını bulduğu an fatih terim'e var gücüyle saldırır ve hem reytingini alır hem fatih terim'e ucundan da galatasaray'a zarar vermiş olur.

    bu doğrultuda sözcü vs. basın müsveddeleri davası görülmeye devam eden, henüz sonuçlanmamış, neyin ne olduğu belli olmamış bir olay üzerinden hocaya dolandırıcı imasında bulunuyorlar. neymiş fatih terim fonuymuş. bunu yapanlarla hocanın milli takımdan kovulduğunda alacağı tazminatı haketmediği bir paraymış gibi manşetlerinden bas bas bağıranlar aynı kokuşmuşluğun farklı kutupları sadece.

    herkes hocanın kebapçıyla kavgasını zihnine kazımıştır, terim diyince ilk onu söylerler ama kimse o kebapçının o dönem tff yedek yönetim kurulu üyesi olduğunu yani olayda federasyonun parmağı olduğunu bilmez. herkes o tazminatı mahkeme yoluyla aldığını bilir ama parayı çocuk esirgeme kurumu'na bağışladığını bilmez çünkü basın bilmesini istemez.

    velhasıl kelam çamur at izi kalsın desturuyla hocaya yine tüm güçleriyle saldırıyorlar. yarın öbür gün hocanın da mağdur olduğu kanıtlandıktan sonra sözcü vs. çıkıp manşetten işin doğrusu buymuş demeyecek de özür açıklaması da yapmayacak. olay hafızalarda fatih terim fonu olarak kalacak ve yıllar sonra bile hoca bu iftiralardan kurtulmamış olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın