resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1806
    frank rijkaard dır. galatasaray futbol takımının teknik direktörüdür. fc ajax ve ac milan takımlarında efsane olmuş bir futbolcudur. eski hollanda milli takımı teknik direktörüdür. eski barcelona teknik direktörüdür. barcelona ile bir kez şampiyonlar ligi kupası, 2 kez la liga şampiyonluğunu, 1 kez ispanya süper kupasını kazanmıştır. barcelona nın daha sonra yaşadığı başarıları kazanmasını sağlayan total futbolun yaratıcısıdır. uefa yılın teknik direktörü*, iffhs yılın teknik adamı*, onze d'or yılın teknik adamı*, don balon la liga yılın teknik adamı* ödüllerinin sahibidir. lionel messi yi dünya futboluna kazandıran adamdır. guus hiddink in gelecek yılların en başarılı teknik direktörü olarak, johan cruyff un dünyanın en iyi teknik direktörü olarak gördüğü adamdır.

    hepimizin bildiği şeyleri bir arada yazayım dedim. okuduğunuz metin uyanmanız için yeterli değilse, (gbkz:) olarak verilmiş olanları tıklayın ve neler yazmışız bu başlıklara birde onları okuyun.

    frank rijkaard galatasaray futbol takımının başındaki ilk sezonunda başarısız olmuştur. eleştirilerimizi bu yönde yapalım. ama lütfen bilinç sahibi olup frank rijkaard ismini küçümsemeyelim* teknik direktörlüğüne, futbol bilgisine laf atarsak gülerler diye düşünelim, çünkü gülerler adama.

    frank rijkaard ile gelecekte başarısız olacağımıza inananlar, eleştirisini oynattığı futbol, verdiği demeçler, hatta saç kesimi üzerine yapsın ona da tamam.* ama daha ileriye laf atmasın.

    bu arada uyanıklar için söylüyorum çok güzel bir gelecek bizi bekliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın