• 1508
    nasıl ve ne zaman oldu bilmiyorum ancak bir şekilde en iyi savunma hücumdur felsefesini geri kazanmış gibi görünen futbol. bunu milli takımda da galatasaray’da da çok net bir şekilde görebiliyoruz.

    özellikle galatasaray’ın oynadığı şampiyonlar ligi grup maçlarının hepsinde bu oyunu net bir şekilde gördük. en sonunda bu geuptan çıkamamak da var ancak 4 maç sonunda gruptan bile çıkmış da olabilirdik. türkiye’nin de hırvatistan ve almanya maçları yine aynı şekilde oynandı.

    baya baya bu takımlarla kafa kafaya oynandı maçlar. ileridi muazzam baskı, hızlı ataklar, hızlı geri top kazanmalar. tabi bunun neticesinde pozisyon da veriyoruz ve maçlar gollü geçiyor genelde.

    2004 yunanistan değilseniz büyük takımlara otobüs çekerek direnemezsiniz. alttan girip üstten çıkarlar ama o golü sana mutlaka atarlar. bütün motivasyonu gol yememeye harçarsanız 70. dakikada yediğiniz golü asla çıkaramazsınız. onun yerine oyunun asıl amacı olan gol atmaya tüm enerjimizi harcamalıyız. böyle olunca, geriye düşünce de mental olarak çökmüyorsunuz.

    şahsen bir futbolsever olarak kılıçla yaşayıp kılıçla ölmeyi tercih ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın