resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 36963
    iyi bir teknik direktör geçimsizdir. istekleri kulübü zorlar. karizmatiktir, oyuncusuyla dialogunda baskın taraftır.

    eğer ingiltere ise konu, en üst sıralarda bulunan guardiola da, ferguson da, clough da başkanları ile asla anlaşamamışlardır. gerçi guardiola'da durum biraz farklı, ne istese yapılıyor.

    manchester city ne kadar kar ediyor da bu istekleri karşılıyor yıllardır orası muamma.

    ferguson'un hayatında tugay'la beraber en çok dilediği futbolculardan biridir alan shearer. ancak ayağına 2 kere fırsat gelmesine rağmen gerekli finans sağlanamadığı için alınamamış, ve başkanıyla sorun yaşamıştır.

    clough zaten başkanlardan nefret eder. ona göre çenelerini kapatıp, parayı ödemesi gereken tiplerdir başkanlar.

    mourinho'nun abrahamovic'le drogba anısını bilmeyen yoktur sanırım.

    ferguson 2-0 yenildikleri arsenal fa cup mücadelesi sonrasında soyunma odasına giden beckham'ı önce azarlamış ve aşağılamış, yetmemiş maç sonunda yerdeki kramponu tekmelediğinde krampon beckham'ın kafasına gelmiştir.

    1991'de 3-2 devam eden nottingham forest crystal palace maçının son anlarında kaleciye geri pas atan roy keane, kalecinin ıskası sonucu rakibe gol hediye etmiştir. maç sonunda clough keane'i yumruklamıştır.

    guardiola'nın bazı maç sonlarında haalandı falan nasıl haşladığını görebilirsiniz. santraforun haaland ve haşlıyorsun!

    okan hocam da tam bu aşamada şu an. bu sene rezalet bir transfer dönemi yaşandı, ve ara transferde(eğer yapılacaksa) karşısındaki kim olursa olsun biraz sert çıkması gerekiyor.

    x oyuncuyu istiyor/istemiyor musun? söyleyeceksin, en azından muhattabına. geçen sene eksiğimiz neyse, bu sene de aynen devam ediyor. okan hoca ile en büyük korkum bu. çok iyi ve yumuşak yüzlü bir insan, inşallah yeri geldiğinde oyuncusuna da yönetimine de höt demeyi veya araya ince bırakmayı biliyordur.

    teknik direktörün görevi, başkanların veya futbolcuların gönlünü hoş etmek değildir. taraftarın gönlünü hoş etmektir. terim özelinde, son dönemlerde bu durum erozyona uğramış, ve efsane olduğu kulübe son imzasını da kontratının feshinde atmıştır.

    fatih terim sonrası futbol aklını bülent tulun, ışıtan gün vs. belirlemiş adamlarla hocamız anlaşamamış mı? çok da iyi yapmış... terim sonrası anlaşamadığı bütün başkanların yaptıkları işlere bakınca, iyi ki anlaşamamış. bu insanların isteklerine boyun eğseydi, şenol güneş gibi rezil olarak arkasına teneke bağlanırdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın