resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 36961
    21. yüzyıldaki eski teknik direktörlerimizden lucescu, hagi, gerets, feldkamp, skibbe, bülent korkmaz, rijkaard, mancini, hamza hamzaoğlu, mustafa denizli gibi galatasaray yönetimleriyle sorun yaşamış teknik direktördür. bu hocalara göre tek hatası çabuk pes etmeyip işi götürebildiği en son noktaya kadar götürmesidir.

    mesela yönetiminin dört işlem bilmediği için takımının sezona forvetsiz girmek zorunda kaldığı dönemde mancini gibi verilen sözler tutulmadı deyip, denizli gibi transfer cezası yeneceğini söylememişlerdi deyip istifayı basmak yerine inat etmesi sezonu 3 kupayla bitirmesinden bağımsız kendisi adına bir hatadır. çünkü insanları bir kere buna alıştırırsanız insanlar bir süre sonra bu başarıların ne şartlarda geldiğini unutup bu durumu normal kabul ederek sürekli sizden aynı başarıyı beklemeye başlıyorlar. son dönemden örnek vermek gerekirse rahmetli mustafa cengiz yönetiminin 4 senede 2 şampiyonluğu var bilgisi istatistiksel olarak doğru bir bilgi oluyor. bu iki şampiyonlukta ne gibi bir katkıları olduğu ise merak konusu olarak kalıyor.

    geçmişte bir entrymde kendisi ile anlaşamayan başkanlar kendilerine çeki düzen vermelidir diye yazmıştım keşke verselermiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın