resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 36959
    şüphesiz ki bugün takımın başına gelse yine 2 sezonda 2 şampiyonluk alacaktır. bunda hemfikiriz.

    ama fatih terim'den yaka silktiren bazı özellikleri var.

    bir kere çok agresif ve insanlar üzerinde otorite kurma çabası içinde. işyerlerinizi düşünün, kimse böyle insanları sevmez. ayrıca çok duygusal ve bu da onun çabuk sinirlenmesine, alıngan olmasına ve en küçük, üzerinde durulmaması gereken meseleleri bile kriz haline getirmesine yol açıyor. yani insanı hepten bunaltıcı tavırlar sergiliyor.

    faruk süren ile anlaşamadın, cecchi gori ile anlaşamadın, özhan canaydın ile anlaşamadın, ünal aysal ile anlaşamadın, mustafa cengiz ile anlaşamadın, burak elmas ile anlaşamadın. yeter artık derler adama. insan biraz da kabahati kendinde arayacak o zaman. işte terim'de bu yok.

    insanı bezdiren bu huyları işte. takıma gelir, şampiyon yapar, ama bir süre sonra yönetimle anlaşamamaya başlar ve sonra ya istifa ya da kovulmayla dönemi kapanır. galatasaray'da dört dönem çalışmış, sözleşme uzatarak takımın başında kaldığı bir tek dördüncü dönemi var. bu normal bir şey değil.

    o yüzden artık galatasaray'a gelmemesi daha hayırlı olacaktır. çünkü gelirse göreve başla-şampiyon yap-yönetimle kavga et-takımdan ayrıl döngüsü şaşmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın