• 16414
    çok seviyorum, iyi ki var ama bazen girdileri okudukça cidden artık bunalıma giriyorum.

    maç başlıyor, birinci dakikadan itibaren şu aksıyor, kötü oynuyoruz, birazdan gol yeriz vs vs. o kadar negatiflik kasılıyor ki maçı izlemeyen biri bayern karşısında eziliyoruz zanneder. maçın ilk devresinde en tehlikeli pozisyonları biz bulmuşuz halbuki. oyun olarak da hiç öyle ezilmemişiz.

    bu yetmiyor, maçın ikinci yarısı başlar başlamaz o girsin, şu çıksın, diye kafa açılıyor bu kez. yahu oyuncu değişikliği tavsiyesinden maç yazısı okuyamadım bi ara. herkesin zaten bi fikri olabilir, iyice çöp oldu başlık. ikinci devre başlar başlamaz başlıyor eleştiriler. işin kötüsü ne biliyor musunuz? ne takım kötü, ne de oyuncular yetersiz. gayet iyi mücadele ediyolar futbolcular ve artık ben bu tür şımarıklıkların takıma ve hocaya yapılan bir saygısızlık olarak adlandırıyorum. başka bir şey değil.

    işin komik yanıysa takım gol yedikten sonra okan buruk’un oyuncu değişiklikleri eleştiriliyor. maçı okan hocaya yazanlar falan var. sabahtır oyuncu değişikliği diye kafa açan adam bu kez yanlış değiştirdi diye veryansın ediyor. halbuki hep aynı değişiklikleri yapıyor hoca. iki tanesi de zorunlu değişiklik zaten, ne bekleniyor gerçekten bilmiyorum.

    burdan yönetime sesleniyorum, kimse kusura bakmasın ama maç günü başlıkları çöp entry’lerle dolu. tarafsız gözle okuyun girdileri, ne demek istediğimi anlayacaksınız. daha önce de söyledim ama kulak asılmadı. önlem olarak en azından maç günü başlıklarına entry limiti gelebilir. böylece pas hatası yapıldığında, gol yenip atıldığında anlık tepki olarak buraya yazılmaz. cidden anlamıyorsunuz, çoğu insan nefret ediyor burda yazmaktan artık. artık önlem alınmalı buna.

    (bkz: 8 kasım 2023 bayern münih galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın