resim
Lucas Sebastián Torreira di Pascua
Takım:Galatasaray
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.66
Uyruk:Uruguay
  • 2827
    muthis bir pres gucu sagliyor bize. ama mevkisiz bir oyuncu. ıleride 4 hucumcuyu 4 savunmaciya bastiginda rakibin 6 numarasina prese gidiyor top kazaniyor. kimmich'e bir pozisyonda bir cikisi var ilk geldiginde eli ile sirtina ben burdayim belan olacagim mesajini veriyor akabinde de topu bir sekilde kazanip topu ıcardi'ye biraz zaman kaybederek cikardi. daha sonra bir pozisyonda 2002 dunya kupasi topu fevernova ile sahalara geri donen topun altina girip kaldirarak icardi'yi kaleciyle karsi karsiya birakti. bunlar cok degerli seyler ama tam mevkisinin yeterliliklerini ust duzeyde saglayamiyor. bu nedenle de milli takima secilemiyor. 6 numaraya gore savunmada pozisyon almasi cok zayif, alanini surekli kaybediyor gecis hucumu arayarak prese gittigi icin. 8 icin hucum meziyetleri iyi degil. yine bayern macinda onde konumlandigi icin yayin oradan iki bos sut atti. o pozisyonlari bulmaya devam edecegi icin sutunu gelistirmesi gerekiyor. daha once ondan takep edilmeyen bir seydi bu.

    okan hoca bir sekilde ona bizim takimda serbest bir rol vermis ve mukemmel bir verim almis gibi gozukuyor. arkasinda pozisyon almasi gorece iyi diye kaan ile oynuyor ama erden timur'un oraya bir fernando ayarinda bir topcu cekmesi gerekiyordu. onunde de defansa pek yardimi olmayan prese gidip anca yonlendirme yapabilen bu bolgede daha bes alti mac oynamis kerem akturkoglu bulunuyor. bu orta saha kurgusunda bayern'i domine etmemiz bence biraz kimmich ve palmer'in pas olarak yetersizligini gozler onune sermistir.

    umarim arkasina ve onune devre arasinda guzel iki transfer yapip kendisinin serbest rolunu oyle seyredebiliriz. okan hoca'nin oynatmak istedigi futbolu ve torreira'nin maximumunu o zaman goruruz.

    (bkz: 24 ekim 2023 galatasaray bayern münih maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın