• 148
    mevzu hala farklı algılanıyor heralde. turu inter geçmiş barça geçmiş önemli değil, bernabeu'ya kadar yolu var. futbol konuşuyoruz. inter bu savunma hattı futbolunu sadece camp nou'da değil kendi sahası san siro'da da oynamıştır. barça san siro'da da benzer istatistiklere sahipti, tek farkla yenilen taraf oldu. zira barça ile aksine bir futbol oynama gibi bir kapasitesi yoktur interin. haddi kadar oynamıştır.

    kanımca son dakikada bojan krkic'in attığı gol de iptal edilmemeliydi, bal gibi goldü.

    interli oyuncuların da zaman geçirmek için yaptıkları zaten çaresizliklerinin göstergesiydi. inter oyunda barça'nın elinde maymun olmuştur. hadi benim cebime para girmedi de inter turu geçince kimin cebine para girdi de iyi futbol yerine cezasahasında 10 kişi oynayan interin "barça'nın kaybettiği topları ileri doğru vurmaya futbol denilirse" futbolunu savunuyorsunuz!

    uzatma dakikalarındaki krkic'in gol verilseydi yine inter hak etti diyecek miydiniz? yoksa korkak futbol oynattığı için mourinho'yu mu eleştirecektiniz?

    bayern munich karşısında mourinho aynı futbolu oynayacak mı yoksa dişine göre bir rakip olduğu için daha açık ve atağa yönelik bir futbol mu sergileyecek?

    oynanan bu futbolla yarın galatasaray iki takımdan biriyle eşleşecek olsa hangisini seçerdiniz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın