• 13
    istisnasız bir şekilde kesinlikle olmayan ve olmayacak düşmanlıktır. hatta tam tersi, mevcut yabancı kuralından dolayı yerli futbolcu haddinden fazla kayırılmaktadır federasyon tarafından da.

    kendini sözde gerçek taraftar zannedip, millete taraftarlık dersi vermeyi kendine görev edinmiş şovmenlerin piyasaya çıkarttığı kavramdır benim gözümde. tıpkı vefasız taraftar ve yangıncı taraftar kavramları gibi.

    eleştiri ise problem, eleştirinin veya gömmenin kralını yaptığımız tonla yabancı futbolcumuz sayılır bir çırpıda.

    onu da geçtim, futbolcu düşmanlığı kavramı bile mantıksızlık abidesidir. bahsi geçen x futbolcuyu sokakta gördüğünüzde can düşmanınız gibi, ailenizden birine sıkıntı yaratmış gibi üzerine saldırıp zarar vermeyi düşünmüyorsanız o kişi sizin düşmanınız zaten olamaz. en fazla kötü oynuyordur, takımda görmek istemezsiniz. gördükçe de daha çok gözünüze batmaya başlar ve eleştiri şiddeti de bununla doğru orantılı şekilde artar. düşmanlık kavramı biraz eğreti duruyor bence bu konu özelinde.

    edit: bu entrynin en ofsaytlarıma girmesi bile başlı başına hiç böyle bir düşmanlığın olmadığını, bomboş hamasetten ibaret ve net bir kavram karmaşasına evrildiğinin ispatıdır. ayrıca yabancı futbolcuya negatif yorum yapıyoruz (bkz: #3748457) o da ofsaytlanıyor. acaip.
App Store'dan indirin Google Play'den alın