• 102
    kaleciler ve altyapı oyuncuları hariç, 10 pozisyon için 20 futbolcumuz var. bu seviyede, rotasyon için çok iyi bir sayı bu. kimin oynayacağından bağımsız, 3-4 günde bir ve toplamda 50+ maça çıkılacak bir sezonda, 5 oyuncu değişikliği hakkı varken herkes yeterince oynama fırsatı da bulacaktır.

    kimin oynayacağı konusunda, tek bir kriter olmalıdır. "daha iyi olan oynar"

    geçen sezonun başında, dubois'nın ilk 11 oynayacağı herkesçe ortak fikirdi; ama boey çıktı formayı aldı. sağ kanatta yunus bankoydu ama rachica geldi ve onu yedeğe gönderdi. mertens napoli tarihinin en çok gol atan futbolcusuydu. kanat forvet gibi başladığı sezonu 8,5 tan hallice bir 10 numara olarak tamamladı. icardi, tam bir ceza sahası gölcüsü olarak değerlendiriliyordu. koşmaz, pas vermez, bağlantı oyununa katılmaz deniliyordu. adam komple forvet çıktı.

    bütün transferler takıma katılıp, maçlar oynandıkça bu köprünün altından çok sular akar. "şu hayatta kesilmez, bu ilk 11'de olmayan kadrolar kurulmaz, falanca mutlaka her maç oynamalı" gibi yorumlar için çok erken ve sezon da, şimdiden bu kadar iddialı yorumlar için oldukça uzun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın