• 41
    çok tehlikeli bir ikilidir. o akşam erden timur için çok az sayıda münferit gelen istifa veya hakareti sanki baya kişi tarafından yapılmış gibi anlatıyorlar. ayrıca galatasaray’ın taraftar sosyal medya hesaplarının neredeyse hiçbiri erden timur istifa veya hakareti etmedi. bu arkadaşlar dünkü yayında başta sami yen haber olmak üzere çoğu hesabı topa tutup, erden timur’u biz seviyoruz ama en çok biz modunda üst tarafa mesaj verdiler. oysa ki o gece sami yen haber transfer haberini verip, içime sinmiyor ama bu transfer haberini yazdı. sonra da istifa tagi başlattı dedi taraftarlar için. şimdi bu ikiliye soruyorum, galatasaray kulübü diktatörlükle mi yönetiliyor? siz bu kulübün sahibi veya kurucu veya onay makamı mısınız? yaptığınız konuşmalar fener tarafında olur, burada herkes herkesi üslüp ile eleştirir. siz bence çok yanlış camia hakkında konuşuyorsunuz.

    daha geçen hafta kerem aktürkoğlu kardeşimizden kurtulmamız gerektiğini ima edince ben burada size çok sert tepki yazısı yazdım. kimsiniz dedim siz? hala arkasındayım. kerem’in tırnağı olamayacak adamlar, kerem’i taraftarın önüne atamaz. babam dahi olsa karşı çıkarım, siz kimsiniz? bugün fatih terim antrenör olsa, siz o kerem yayınından sonra bir daha bu kulübün adını ağzınıza alamazdınız. sizinle işi olan herkesi topa tutardı. okan hoca çok naif ve ses çıkarmıyor. daha öncede bahsettim, 3 türk kuralında en iyi oyuncunu bitirmeye çalışmak, ben şampiyonluk istemiyorum demektir. belki de gönlünüzden geçen o.

    siz de dikkatimi çeken bir hüsus da sosyal medyada bütün taraftarların sizi takip etmesini istiyorsunuz. önce ajans 1905 ile atıştınız yetmedi şimdi başta sami yen haber ve diğerlerini hedef yapıyorsunuz ve bunu yaparken de taraftarın çok sevdiği erden başkanın adını kullanarak yapmaya çalışmanız hiç yakışmıyor. sanırım amacınız tekel olma ama yine söylüyorum siz bu camiayı hiç ama hiç anlamamışsınız. burası galatasaray ve burada herkes fikrini söylemekte özgür.

    size son olarak tavsiyem tff’yi konuşun, hakemleri konuşun , galatasaray yöneticilerini konuşun ama mümkünse galatasaray oyuncularını ve taraftarlarını konuşmayın çünkü o sizi aşar…
App Store'dan indirin Google Play'den alın