• 27
    hangi haberleri patlasa, hangi hadsizlikleri yaparsa yapsinlar bir sekilde kendilerini savunacak insanlar oluyor. allah herkese bu iki arkadasin sansindan versin.

    haberlerinin dogru olmamasini geciyorum. vecino'yu cok izlemedim diyorlar bir de izleyicilerin yuzune baka baka :) aga siz hayatinizda ilk defa ismini duydugunuz adami nasil biliyormussunuz gibi kaktiriyorsunuz millete. cok gomulecek topcu degil falan diyorlar :) simulasyon babacim simulasyon.

    edit: transfer bitmisti ve taraftar iptal ettirdi diyen arkadaslara bir sorum olacak. bu transfer madem bitmisti ve sabah istanbul'a geliyordu bu arkadas, neden biz iptal ettikten sonra italyan basininda veya yurtdisi basininda boyle bir haber gormedik? gs'nin teklifi oldugu ama sarri'nin izin vermedigi yazildi yurtdisi basinda. 5 tane gazeteciden bozma medya figuru vecino bitti dedi diye, bu durumu bu sekilde kabullenmeniz cok enteresan is. yani inanmak istediginiz seylere inaniyorsunuz cok fazla ama gercekler daha farkli seyrediyor. bu iki arkadasa ve digerlerine bu haberi kim ucurduysa hepsini guzel yemis.

    ozet: surekli yalan haberler paylasan iki youtuber.
App Store'dan indirin Google Play'den alın