• 506
    ne alakadır bilmem ama rüyamda hem ramos'u, hem felix'i hem de gravenbarch'ı aynı video ile açıklıyorduk, arkada "cimbom başı dik yürür" marşı çalıyordu, oyuncular hep bir ağızdan söylüyorlardı. sonra bir anda şampiyonlar ligi finalinde söylemeye başlıyorduk. ulan diyorum, bu kadar gruplara kalmamızı bekleyen adam varsa cidden, bir anda hepsini molde engelini atlattığımız(umarım) günün ertesinde, saatler 19:05'i gösterirken şampiyonlar ligi ve eski samiyen ruhu ile harmanlayıp, üstüne işin içine eski futbolcuları da katıp açıklamamız... sanırım içimizdeki yangıncı taraftar dahil çoğumuzu sustururdu.
    tabii böyle söyleyince o kadar uçuk ve gerçek dışı geliyorki, ama erden timur işin ucunda olunca bir ihtimal diyorsun. ben kendisinin hala icardi ayarında en az 2-3 dünya yıldızı daha getireceğiz lafındayım. bu yıldızlardan biri sanırım zaha'ydı. diğer 2'si veya olursa 3'ü acaba ne olabilir?

    ben kendisinin büyük bir planı olduğunu düşünüyorum sona özel. 2-3 gün içinde 6-7 kap açıklaması(ayrılıkları da sayarsak) görürsem şaşırmam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın