• 616
    herkes gelecek oyunculara odaklanmış durumda ama yerli rotasyonunu güçlendirmek için aldığımız gurbetçi oyuncuların maalesef bir kısmı avrupa maçlarında oynayamayacaklar. eğer sezona 14 yabancıyla girersek uefa'ya bildireceğimiz kadroda 3 adet gurbetçi hakkımız, 13 yabancıyla girersek 4 adet gurbetçi hakkımız oluyor. bizde ise günay güvenç, kaan ayhan, berkan kutlu, kerem demirbay ve halil dervişoğlu olmak üzere 5 adet gurbetçi oyuncu var. bir veya iki tanesi mutlaka avrupa maçları kadrosunun dışında kalacak, ki bence halil dışında hiçbir oyuncumuz böyle bir talihsizlik yaşamayı hak etmiyor. transfer heyecan verici bir olay, hepimiz transfer istiyoruz ama bir de hayatın gerçekleri var.

    bununla beraber takımda gönderilmesi gereken veya iyi teklifler aldığı söylenen oyuncular var. örneğin yabancı kontenjanımız doluyken morutan çok çok nadiren forma şansı bulabilir, gönderilmesi daha doğru olacak gibi. yunus akgün'ün taraftarla olan bağı bütünüyle koptu ve birçok teklif aldığı yazılıyor, en azından kiralık olarak bir yerlere gitmeli. sergio oliveira'nın yıllık ücreti çok yüksek ve fiziksel dezavantajı yüzünden şampiyonlar ligi maçlarında rezil rüsva olacağı çok belli, sadece lig maçlarında oynasın diye bu maaşı vermek bence doğru değil. yusuf demir zaten aylardır süre alamıyor, 6 milyon euro gömdüğümüz bir oyuncuyu tribünde çürütmemiz büyük bir hata olacak. teknik heyet onu kadroda düşünmediği için büyük ihtimalle gidecektir. midstjö için de teklifler olduğu söyleniyor, bence iyi bir yedek ama yerine daha iyisi alınabilecekse gitmesine itiraz etmem.

    bu oyuncuları kazasız belasız bir yerlere gönderemedikten sonra yeni transfer yapmak ciddi bir kaynak israfı olacak. kulübün iyi bir sekiz numara transferi yapacağına emin olduğum için artık galatasaray'dan ayrılan oyuncu haberleri benim için daha ilgi çekici olmaya başladı*
App Store'dan indirin Google Play'den alın