resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2171
    ekşi sözlükte benim oğlanın arda için yazdığı son yazı.

    --------------------------------------------

    candır, ciğerdir ancak tripcan değildir. orada senede sadece 2 defa ege'ye yolu düşen galatasaray'ı destekleyen muhteşem insanlara ayıp etmiştir.

    ben ne son paramla maça gittim, ne birileri dedi diye tribünde tavır aldım, ne de birileri öyle istedi diye o şekilde davrandım. gözümü açtığım anda başladı sarı kırmızı hayatım ve aklımın basmaya başladığı yaşlardan itibaren bugüne kadar devam etti. hayatımın her evresinde gurur duydum galatasaraylılığımdan ve en kötü zamanlarda bile en ufak bir pişmanlık hissetmedim. bebeklik kahramanım tanju, çocukluğumun ve ergenliğimin ismi hagi oldu. ben adam oldum olalı da galatasaray'da bir tane adam çıkmadı ki bana kahramanlık yapsın..

    arda turan, sen öyle bir yerdesin ki şu an; ne karanfil, ne kurbağa... sen öyle bir adam olmak zorundasın ki herkes seni örnek almalı. zor zanaat galatasaraylılık, ve sen bu statünün en tepesinde, galatasaraylılığın somut ispatı olarak yer alıyorsun. sorumluluğun o kadar büyük ki, yüzlerce ülkeden milyonlarca galatasaraylı senin en ufak bir hareketini konuşabiliyor. işte sen bu yüzden hata yapamazsın kardeşim. sana kardeşim diyorum çünkü senle yaşıtız ve eminim ki herhangi bir zamanda galatasaray'ın attığı gole ben ne kadar seviniyorsam sen o kadar seviniyorsun...

    düşme kardeşim, yanılgıya, yanılsamaya düşme.. sen suratını asamazsın kardeşim, sen üzgün olamazsın. çünkü sen üzgünsen keko üzgündür, sen üzgünsen engelli galatasaraylı'lar üzgündür. sen üzgünsen, sen surat asarsan, sen trip atarsan olmaz kardeşim. galatasaraylı isen olmaz.

    büyüyeceksin çocuk, hiç şüphem yok. en az 10'lar kadar büyüyeceksin... ama ne olur, ne olur küsme...

    http://i43.tinypic.com/2v3sner.jpg

    -------------------------------------------
App Store'dan indirin Google Play'den alın