• 2
    olimpiyat stadında oynanmıştı bu mac ve takımımız ortası siyah cizikli, önünde aria reklamı olan parçalıyla çıkmıştı bu maca.
    maçla aklımda pek fazla şey kalmamış olmasına ragmen en net hatırladıgım mondragona yapılan yuhalamalar, protestolar, falanlar filanlardır. ertesi gün çıkan spor gazeteleri olayı daha da harlamış, mondragon'u yerden yere vurmuş, hakan şükür'ün bile mondragon'a çemkirdigini yazıp kanıt olarakta hakan'ın mondi'ye sert bakan maç sonu fotograflarından birini kullanmışlardı -ki bu fotografta her macın ardından ortaya cıkabilecek, 2 takım arkadaşının birbirleriyle göz göze geldigi, gayet sıradan fotograflardan biriydi-.
    neticesinde mondragon yıpratılmış, hatta bileti kesilmişti. mondragon gibi galatasaray sevdalısı bi kalecinin bundan ne kadar etkilendigini tahmin etmek de zor olmasa gerek.
    ha akabinde g.t olanlar mondi'yi yuhalayan çemçük agızlılarla tek maçta kalecimizi asıp kesen yvşk medya olmuştu.

    zira mondi harika bi oyunla şampiyonlar ligi'nde olympiakos karşısında devleşmiş ve herkeçlere ayarı vermişti. galatasaray dergisi de mondi'nin sebat macından sonraki ruh hâlini yansıtan bir kapakla mondi'den bir anlamda özür dilemişti.

    http://www.galatasaray.org/.../arsiv/haber/719.php

    (bkz: 21 ekim 2003 galatasaray olympiakos maci)
App Store'dan indirin Google Play'den alın